Regel gemakkelijk je transport
zonder verrassingen achteraf

Bent u particulier of hebt u een bedrijf: een verhuis of transport zorgt al snel voor de nodige stress. Hoe kan Meubeltransport Nederland u hierbij helpen?

Voor particulieren

Regel gemakkelijk je transport van thuis uit. Dus geen gedoe met het huren van een bus. U krijgt van ons vaste tarieven dus geen verrassingen achteraf met kilometervergoeding, etc. Wij zijn bekend en hebben een goede reputatie bij de grote woon/meubelwinkels en leveren dagelijks (uw) nieuwe bankstel, kast, tafel, stoel, bureau, bed, enz.
Ook uw tweedehandsaankopen bij de veilinghuizen en diverse marktplaatsen zijn bij ons in goede handen. En leveren graag ook op drie hoog.
Wij leveren reeds vanaf de scherpe prijs va. €49,50!

Voor bedrijven

Wij zijn gespecialiseerd in transport van meubels en hebben ruime ervaring met logistieke processen bij eventuele bijzonderheden tijdens projecten.
Natuurlijk zijn wij er ook voor de kleine web- en hobbywinkels met onregelmatige leveringen aan particulieren. Gedurende het leveringsproces worden uw bestellingen conform afspraak geleverd.

Uw voordelen

  • levering op verdieping
  • uitpakken
  • (de)montage
  • geen obstakel is voor ons te groot

Wij vergroten uw leveringsgebied. Niet alleen voor Nederland, ook voor Belgién, Duitsland en Luxemburg.

Reacties van tevreden klanten die u voorgingen:

Fauteuils van Schalkwijk naar A'dam in Amsterdam
Zeer tevreden over de service en vriendelijkheid. Duidelijk in communicatie wat ze voor je kunnen betekenen en op wat voor termijn en bieden zelf alternatieve mogelijkheden Dit voor een zeer klantvriendelijke prijs. De volgende keer maak ik weer gebruik van jullie diensten

Vervoer bank in Amsterdam
Geweldige service. Precies op tijd, voordelige prijs en uitstekende levering. Zeer aardig personeel en eigenaar. Kan niet anders zeggen: aanrader!

Wenst u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0) 850 031 333 of stuur ons een mail naar service@meubeltransportnederland.nl of stuur uw aanvraag via het eenvoudige aanvraagformulier.