Gemakkelijk uw verhuizing regelen
met de service die u verdient

Wij regelen uw verhuizing

Hoe leuk de vooruitzichten ook kunnen zijn om te verhuizen naar een nieuwe stek, het brengt vaak maanden op voorhand de nodige kopzorgen en stress met zich mee.

Een goede communicatie is al vaak een halve verhuis geregeld. Hoe groot of klein de verhuis ook, wij staan voor u klaar: elk detail wordt met u besproken. Wat voor u belangrijk is, is ook voor ons belangrijk. Met Meubeltransport Nederland is verhuizen nog nooit zo gemakkelijk geweest.

U kan bij ons gebruik maken van onze verhuispakketten:

Standaardservice (va. €199): Wij komen de door u gevulde dozen en gedemonteerde meubels op het door u opgegeven adres oppikken op het afgesproken uur. De goederen worden professioneel en voorzichtig gestapeld in de daarvoor uitgeruste verhuiswagen en afgeleverd op het nieuwe adres.

Premiumservice (va. €355): Bij onze Premium verhuisservice wordt uw gehele verhuizing uit handen genomen. Wij demonteren uw meubels en verpakken deze zorgvuldig en transporteren wij naar uw nieuwe woonadres. De premium service is op dit ogenblik enkel mogelijk in Noord-Holland. Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk met u contact op om een afspraak in te plannen.

U krijgt van ons transparante prijzen en een vast tarief. Dus geen nare verrassingen achteraf. UW verhuis is ONZE zorg!

Uw voordelen

  • Gehele verhuizing wordt uit handen genomen
  • Demontage
  • Klaarzetten
  • Inpakken/Verpakken